Launch photo gallery
Project » Commercial

Thales Laboratory

Project » Commercial

Thales Laboratory

Location
Melbourne
Completion
2011
Description
State of the Art Laboratory
Storeys
2

Leading electronics and systems group Thales commissioned CHT Architects to design the fit-out of its existing atrium space in the World Trade Centre, incorporating the company’s new branding.

The design integrates an innovation laboratory to showcase high-tech CASIA (Centre for Advanced Studies in Air Traffic Management) products, with flexible training rooms, a gallery and workspace.

The fit-out takes employees and visitors on an experiential journey following a virtual flight path, which alludes to the company’s expertise in developing and delivering complex systems that push the boundaries of technological excellence.

Contact us

If you’d like to know more about this project, please get in touch with us.

Get in touch