Launch photo gallery
Project » Healthcare

Direct Radiology

Project » Healthcare

Direct Radiology

Location
Fairfield
Completion
2012
Description
Healthcare Facility
Storeys
1

The new generation medical fit-out uses a uniquely reconfigured layout that allows the clinic to double its output, maximising the return on their highly specialised and expensive equipment.
Designing healthcare and medical interiors that are comforting, creative, natural and humanised is intrinsic to the process.
Immersive graphical treatment, wooden floorboards, soft neutrals and natural light de-institutionalise the clinic to create an environment in which patients and their families can feel calm and safe.
This design approach includes a practical understanding of medical practice and creates spaces in which medical specialists can operate at their best.
The Direct Radiology Clinic has been designed to be clearly legible, removing the mystery and confusion of medicine and allowing patients and staff to work harmoniously together.

Contact us

If you’d like to know more about this project, please get in touch with us.

Get in touch