Launch photo gallery
Project » Commercial

AXF

Project » Commercial

AXF

Location
Docklands
Completion
2009
Description
Commercial Workspace
Storeys
1

Playing on concepts of raw construction, akin to AXF Construction’s line of work, the interior focused on a paired back palette, predominantly of timber and concrete.

A focus on form throughout the space, aided the development and layout of the space, as well as key features in the space. Meeting rooms were designed as small pods, clustered up near reception. These pods were enclosed by custom etched acrylic panels. The central reception desk – a sculptural concrete form, sits heavily within the space and creates a key meeting space for clients and staff alike. Doubling as a coffee bar, it provides an informal space for staff and clients to interact.

Contact us

If you’d like to know more about this project, please get in touch with us.

Get in touch

Subscribe to our newsletter to receive updates.